воскресенье, 8 декабря 2013 г.

Su Jėzumi keliaujame su džiaugsmu ir drąsiai.

    Labai svarbu su Jėzumi keliauti su džiaugsmu ir drąsiai. Kur yra Jėzus, ten atsiranda ir džiaugsmas ir drąsa. Viešpats visuomet keliauja visur skleisdamas savo gerumą ir malonę, taipogi ir palaiminimą. Viešpaties kelias malonus, nes mes keliaujam su Viešpačiu. Dievas apreiškia kiekvienam Jo stebūklus. Kiekvienas žmogus juos savaip pamato. Bet visuomet Šlovė Dievui pasilieka. Kokį kelią beturėtų žmogus, visuomet reikia tikėti Dievu, ir dėkoti Viešpačiui už tokį kelią, kurį žmonės turi. Žmogui tereikia praeiti šį kelią, kurį jam davė Viešpats, atsidėkojant už tai, kad gavo gyvenimą iš Dievo rankų dovanai, iš Dievo malonės.

Dievo žodis sako:  Kai Mozė užkopė ant kalno, pas Dievą, Viešpats pašaukė jį nuo kalno, sakydamas: "Taip sakysi Jokūbo namams ir Izraelio vaikams: "Jūs matėte, ką padariau egiptiečiams, kaip nešiau jus lyg ant erelio sparnų ir atgabenau jus prie savęs. Taigi dabar, jei paklusite Mano balsui ir laikysitės Mano sandoros, būsite ypatinga Mano nuosavybė tarp visų tautų. Man priklauso visa žemė. Jūs būsite man kunigų karalystė ir šventa tauta." Šiuos žodžius kalbėk Izraelitams". [ Išėjimo 19,3-6]

Viešpats mūsų Dievas mus taip pamilo, kad nusprendė padalinti savo karalystę tarp mūsų, pavadindamas mus kunigais, ir laikydamas mus kunigų karalyste, taipogi Šventąja tauta. Taipogi Jis sako: , jei paklusime Viešpaties balsui ir laikysimės Jo sandoros, būsime ypatinga Dievo nuosavybe tarp visų tautų. Taigi, mes esame vieni kitiems kaip kunigai, nes Viešpats mus pavadino pirmas kunigais. Tai reiškia, kad mes vieni kitiems esam kunigai. O pranašus anksčiau vadino regėtojais. Taigi, jei šiais laikais dar liko pranašų, tai į juos reiktų kreiptis - regėtojau.

Dievo žodis sako: Anksčiau, kai Izraelyje kas eidavo pasiklausti Dievo, sakydavo: "Einu pas regėtoją." Nes tą kurį šiandien vadina pranašu, anksčiau vadino regėtoju. [ 1 Samuelio 9, 9]

Dabar bent žinosiu kaip į ką kreiptis. Dėkoju Viešpačiui, kad apreiškė man, kaip į ką kreiptis. Kad kiti žmonės nesigirtų ir nepasididžiuotų.

Комментариев нет: